• În momentul în care îți dorești și te decizi să-ți începi propria afacere trebuie să ai în vedere anumite aspecte de tip organizatoric de care trebuie să ții cont. Printre aceste aspecte se numără și angajarea unui contabil sau poți alege să colaborezi cu o firmă de contabilitate care să se ocupe de această parte a afacerii tale.

    Care este rolul și importanța contabilității pentru afacerea ta?

    Care este rolul contabilității?

    În primul rând trebuie să știți că, contabilitatea nu mai reprezintă doar acea parte care ține evidența banilor din cadrul unei firme. Acum contabilitatea însumează și realizarea unor analize,  precum și evidența schimbărilor legislative sau rectificărilor bugetare care îți pot afecta afacerea, într-o măsură mai mică sau mai mare.

    Principalul scop al serviciilor de contabilitate este acela de a înregistra tranzacțiile efectuate în cadrul firmei, de a le păstra în siguranță si de a le face ușor de accesat. Acest lucru te ajută în momentul în care, după o anumită perioadă de timp vei realiza un inventar al modului de funcționare a firmei tale.

    De exemplu dacă afacerea ta este reprezentată de un magazin de cărți, intrările pe care tu le faci în cadrul magazinului fizic sau online sunt reprezentate de produsele pe care le achiziționezi de la diverși furnizori și le oferi spre vânzare clienților magazinului tău.

    Intrările de produce sunt însoțite de facturi pe care trebuie să le oferi în mod constant contabilului sau către firma de contailitate pentru a le introduce într-un soft de contabilitate precum SAGA.

    Ieșirile, semnificând produsele pe care tu le vinzi sunt confirmate prin bonurile fiscale dacă ai magazin fizic sau prin facturi dacă ai magazin online și trimiți produsele prin curier. Fiecare bon sau factură rămâne într-un exemplar și pentru tine și, lunar, va trebui să oferi pe acestea contabilului tău.

    După o anumită perioadă de timp poți fi interesat de cum arată situația finaciară a afacerii tale, cum sunt raportate câștigurile la cheltuielile pe care tu ai fost nevoit să le faci. Iar partea de contabilitate, prin intermediul facturilor și bonurilor pe care tu le-ai furnizat în mod constant, te va ajuta cu această analiză.

    Importanța contabilității

    Importanța contabilității într-o firmă este dată și de capacitatea contabilului de a te ține informat. În cazul în care apar noi propuneri ce au legătură cu fiscalitatea sau se aprobă diverse legi care pot influența mersul afacerii tale, rolul contabilului este de a te informa și de a te ține la curent cu acestea.

    Astfel, alături de firma de contabilitate, ContabilServ, vei avea toate datele financiare ale firmei organizate într-un mod eficient, vei putea face oricând dovada acestora prin rapoarte semestriale sau anuale și vei ști mereu care sunt îndatoririle tale legate de taxele către stat.

    Situația financiar-contabilă actualizată zilnic

    Aceste informații sunt mereu la dispoziția ta, fiind actualizată zilnic prin intermediul unui soft de contabilitate. De ce este bine să folosim un soft de contabilitate? Deoarece un soft bun de contabilitate poate contribui la creșterea valorii societății tale și, pe lângă asta, există numeroase avantaje atât pentru tine în calitate de antreprenor, cât și pentru contabil.

    Astfel, vei ști dacă afacerea ta merge în direcția pe care ți-o dorești sau dacă este nevoie să abordezi o altă strategie care să te avantajeze mai mult în contextul economic din prezent.

    În plus, evidența acestor tranzacții de care se ocupă firma de contabilitate te va ajuta și în cazul unor diverse controale. Pentru a confirma în fața inspectorilor financiari că firma ta respectă legile și normele în vigoare, contabilul îți va pune la dispoziție toate dovezile financiare ale achizițiilor și vânzărilor tale din ultimele luni.

    Pentru a discuta mai multe despre contabilitatea firmei tale ne puteți contacta aici Firma Contabilitate București.

    Contabilul trebuie ales încă de la început, deoarece cu ajutorul acestuia putem să investim într-un mod corect și să evităm falimentul.

    Concluzionând, contabilitatea este un domeniu foarte vast, care poate fi înteles doar pe baza unor cunoștințe temeinice. De aceea, în acest domeniu trebuie să activeze doar persoane bine pregătite, care sunt autorizate. Aceste persoane fac parte dintr-o firmă de contabilitate sau dintr-un departament de contabilitate. Este bine să vă informați și să alegeți firma potrivită pentru tipul dumneavoastră de afacere, pentru a putea să obtineți o bună organizare și eficientă pe care o căutați.

     

    Firma de contabilitateContabilserv, oferă servicii de contabilitate in Bucuresti la standarde inalte de calitate, echipa noastra fiind formata din contabili si experti contabili acreditati CECCAR.

     

    Daca iti doresti sa lucrezi cu o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de contabilitateconsultanta fiscala sau servicii de salarizare de calitate, puteti apela la ContabilServ.


    your comment
  • Dacă obiectivul tău principal este să îți dezvolți masa musculară și să slăbești pentru optimizarea compoziției corporale atunci o dietă în care încorporezi cu atenție și niște fast food sau te menții în deficit pentru slăbire cu niște produse procesate nu o să mai fie suficient.

    Câte calorii trebuie să consumi zilnic pentru a arde grăsimi?

    Atunci când în planurile tale este implicată toniefierea, profilul de macronutrienți din alimente individuale este de o importanță majoră.

    Ideea e că dacă le vrei pe amândouă deja nu mai e la fel de ușor ca atunci când vrei numai să slăbești sau să crești în greutate.

    Iată un raport de nutrienți pentru arderea grăsimilor și menținerea masei musculare

    În cazul acesta când spunem că vrem să slăbim de fapt vrem să ardem grăsimea și să pătrăm cât mai mult din masa musculară adică urmărim să ne dezvoltăm mușchii și să nu punem prea multă grăsime în acest timp.

    Pentru arderea grăsimilor și creșterea în masă musculară proteinele sunt cele mai importante dar și alți nutrienți.

    1.Proteine

    Consumul de proteine va avea un rol determinant mult mai mare pentru compozitia corporala decat o va avea cel de carbohidrati.

    Iată din ce cauze:

    • proteinele sunt eficiente pentru dezvoltarea masei musculare;
    • acestea ajută la menținerea masei musculare atunci când dorești să slăbești sau să te tonifiezi;
    • o dietă bogată în proteine este mult mai eficientă pentru reducerea grăsimii corporale;
    • proteinele țin cel mai bine în frâu poftele și senzația de foame.

    2.Carbohidrați

    Ar trebui să consumi și destul de mulți carbohidrați. Mulți antrenori îți vor spune că o dieta low carb e cea mai bună metodă de slăbire. Alții îți vor spune că e numai o modă. Și desigur că vor exista și unii care sunt încă indeciși.

    Însă trebuie să știi că dacă ești sănătos(oasă) și ai faci sport, în special antrenamente cu greutăți în mod regulat, șsnsele să ai nevoie de o dietă cu mai mulți carbohidrați sunt destul de mari.

    Și da, asta se aplică atât atunci când vrei să crești în masă musculară, cât și când vrei să slăbești. Adevărul e ca o dietă cu mulți carbohidrați te poate ajuta să îți atingi obiectivul mai rapid, indiferent care ar fi acesta.

    3.Grăsimi

    Probabil că în acest caz nu ai nevoie să mănânci atât de multe grăsimi precum crezi.

    Deși e adevărat că e mult mai ușor să ai un control caloric mai bun când nu mănânci grăsimi (grăsimile au 9 calorii/gram), ceea ce desigur că e o strategie bună de control al greutății, nu ține cont de o realitate incontestabilă: grăsimile sunt o componentă esențială în dietele noastre.

    Grăsimile sunt implicate în procese vitale de la menținerea celulară la producția de hormoni, sensibilitatea la insulină și mult mai multe. Prin urmare, dacă sari peste acest macronutrient de bază, riști să îți pui în pericol sănătatea.

    Până să concluzionăm cum să împărțim macronutrienții, să recapitulăm niște aspecte.

    • echilibrul energetic este cel mai important aspect al unei diete adică balanța dintre câtă energie ingeri și câtă folosești determină dacă te îngrași sau slăbești.
    • felul în care îți împarți caloriile în proteine, carbohidrați și grăsimi este extrem de important.
    • cel mai puțin important aspect din dietă atunci când vorbim despre greutate și compoziție corporală îl reprezintă alimentele pe care le consumi.

    Câte calorii trebuie să consumi zilnic?

    Calculează-ți necesarul caloric zilnic, împarte-l în macronutrienți și construiește un plan alimentar care conține cel puțin 80% din calorii provenite din alimente nutritive “sănătoase”.

    Când îți calculezi necesarul caloric trebuie să ții cont de câteva elemente importante:

    • greutatea ta;
    • grăsimea corporală cu aproximație;
    • nivelul de activitate fizică.

    Și poți calcula:

    • rata metabolismului bazal;
    • consumul energetic zilnic total.

    În funcție de aceste rezultate îți poți seta cantitatea de macronutrienți.

    Cantitatea de energie pe care corpul tău o arde atunci când ești în stare de rapaus reprezintă rata metabolismului bazal.

    Rata metabolismului bazal reprezintă de fapt cantitatea cea mai mică de energie de care ai nevoie pentru a te menține în viață.

    Cantitatea zilnică de energie pe care o arzi într-o zi (24 de ore) reprezintă consumul energetic total zilnic.

    Rata metabolismului bazal (RMB) și cantitatea de energie pe care o arzi prin activitățile fizice, dar și digestia și procesarea alimentelor însumeaza consumul energetic total zilnic (Total Daily Energy Expenditure – TDEE).

    Cum să împarți mesele pe macronutrienți pentru arderea grăsimii?

    Studiile au arătat că atunci când facem antrenamente cu greutăți în mod regulat și respectăm următoarele reguli, vei arde grăsimea și nu vei sacrifica prea multă masă musculară.

    • Așadar ar trebui să consumi proteine de 2-2,5g/kg de masă corporală zilnic.
    • dacă ai un metabolism sănătos și faci sport regulat, setează-ți consumul de grăsimi la 0,5-0,7g/kg de masă corporală zilnic.

    Nu mâncatul glucidelor te îngrasă sau te oprește să slăbești, ci consumul lor în exces o va face. Când mănânci suficienți carbohidrați o să te și antrenezi mai bine, te vei bucura de mâncare, vei avea mai multă energie.

    Articole care v-ar putea interesa:

    Șase beneficii esențiale ale utilizării leucinei

    Fetele pot slăbi eficient cu ajutorul exercițiilor la sală

    Iată 6 mituri frecvente despre fitnessul feminin

    Ce efecte au aminoacizii BCAA asupra organismului


    your comment
  • Piaţa panourilor solare din România este în creştere, arată producătorii din domeniu precum Timely.ro. Aceste sisteme cu panouri solare pot asigura atât prepararea apei calde, cât şi un aport de energie în procesul de încălzire a unei locuinţe pe perioada sezonului rece.

    Panouri solare: ce sunt acestea si ce beneficii aduc utilizandu-le pentru casa?

    Instalaţiile cu panouri solare (care sunt diferite de panourile fotovoltaice, producătoare de energie electrică) pot asigura un aport de până la 35 – 40% din căldura necesară unei locuinţe pe perioada sezonului rece. 

    Ce sunt panourile solare?

    Panourile solare sunt grupuri de celule solare care funcționează împreună, cu scopul de a converti energia solară în energie termică (panourile solare) sau în energie electrică(panourile fotovoltaice).

    Dincolo de rigiditatea detaliilor utilizate în descrierea panourilor solare și a performanțelor ce le însoțesc, trebuie reținut faptul că utilizarea acestora la scară largă înseamnă o contribuție majoră la purificarea mediul înconjurător.

    Un beneficiu adus de panourile solare este acela că nu afectează în mod negativ mediul înconjurător: nu emană gaze și nu poluează aerul.

    Așadar un panourile solare convertesc energia solară (căldura) în energie termică, transferabilă prin intermediul instalației speciale, în sistemul de încălzire al casei. Practic, rolul acestora este de a prelua căldura soarelui, multiplicând-o și conducând-o în boiler, unde încălzește apa menajeră, sistemul de încălzire al casei sau chiar apa din piscină.

    Tipuri de panouri solare

    Cele doua tipuri principale de panouri solare sunt

    Acestea sunt asemanatoare, si ambele sunt panouri montate pe acoperis, dar panourile solare de apa calda si panourile solare fotovoltaice sunt diferite.

    Panou solar de apa calda. Acest panou solar de apa calda foloseste energia de la soare pentru a incalzi apa. Se folosesc cel mai mult pentru apa calda menajera dar se monteaza si sisteme de panouri solare pentru aport la incalzire.

    Panou solar fotovoltaic. Foloseste energia de la soare pentru a produce energie electrica ce se consuma in casa sau se poate trimite in sistemul centralaizat de energie electrica.

    Cum aleg un panou solar?

    Ca sa dimensionezi un sistem de incalzire pentru apa calda cu panouri solare presurizate, poti urma aceste recomandari:

    Scopul dimensionarii panoului solar este ca sa acopere necesarul de apa calda in perioada in care este soare (vara).

    Ca regula generala se foloseste 1 metru patrat de panou solar pe persoana.

    Cum funcționeaza un panou solar?

    Sistemele de panouri solare folosesc căldura de la soare pentru a încălzi apa menajeră. Apa caldă se obține prin încălzirea agentului termic (apă, antigel) din interiorul instalației cu ajutorul radiației solare.

    Întrucât întreg spectrul radiației solare este utilizat pentru producerea de energie termică, randamentul panourilor solare termice este ridicat, fiind de peste 70% raportat la energia razelor solare incidente.

    Sistemele de încălzire a apei folosesc panourile solare, numite colectoare, care se instalează de cele mai multe ori pe acoperișul casei.

    Acestea colectează căldura de la soare pe care o folosesc pentru a încălzi înmagazinată în cilindrul de apă.

    Un boiler clasic poate fi folosit alături de sistemul de panouri solare pentru a încălzi apa la temperaturi mai ridicate.

    În interior, panourile solare au tuburi din cupru, umplute cu agent termic, care circulă, transferând energia termică de la soare către apa menajeră a casei. Ele sunt confecționate dintr-un material extrem de puternic, denumit borosilicat. În interiorul lor, tuburile conțin reflectoare care captează și concentrează lumina solară.

    Diferențele de funcționare nu sunt semnificative, în schimb se deosebesc prin materialele din care sunt confecționate, în funcție de colectorul de care dispun și în funcție de sistemul de circulare al apei.

    Pentru a afla cate tipuri de panouri solare sunt citiți aticolul următor:

    Cate tipuri de panouri solare exista

    Funcționează și iarna panourile solare?

    Sistemele cu panouri solare funcţionează, însă, şi iarna. La parametri mai reduşi decât în perioada sezonului cald, având în vedere unghiul mai redus sub care razele solare ating suprafaţa pământului, dar şi faptul că zilele sunt mai scurte.

    Media insolaţiei în lunile noiembrie – martie este de 1,74 de KWh/mp/zi, din care, utilizând un colector Panosol pot fi captaţi 1,65 KWh/mp/zi. Media de temperatură în lunile noiembrie – martie este de 2,34 de grade Celsius, ceea ce determină o cantitate necesară încălzirii spaţiului de locuit la 22 de grade Celsius de 9 Wh/mp sau 216 Wh/mp/zi. Un metru pătrat de panou solar poate încălzi 7,5 metri cubi de incintă, echivalentul a trei metri pătraţi dintr-o locuinţă.

    Concret, un panou de aproximativ 1 mp produce anual in medie 120 kW pe an, in Romania. Iar in privinta celor termice, agentul termic din instalatia solara poate ajunge la 120°C iar temperatura apei din acumulatorul termic poate ajunge pana la 90°C, insa este recomandata limita de 55, pentru a nu cauza depuneri de calcar.

    Beneficiile utilizării de sisteme de panouri solare

    Panourile solare pot asigura până la 70 – 80% din necesarul anual de apă caldă menajeră a unei locuințe, reprezentând o economie consistentă pentru fiecare familie.

    Funcționând tot anul, panourile solare vidate pot gestiona întregul volum de ACM pe durata sezonului cald, randamentul scăzând iarna.

    De asemenea încălzirea locuinței poate fi mai ieftină utilizând panouri solare pentru preîncalzirea apei din circuit.

    Pe Timely puteți găsi produse pentru instalații termicesisteme gazsisteme apasanitare sau electrice.

    Pe langa panouri solare si sistem solar presurizat, pe Timely mai puteti gasi fitinguri alamateava si fitinguri cupruteava si fitinguri PPR,teava si fitinguri pexalteava si fitinguri PVCfitinguri zincrobineti gazcontoare apamufe rapide si mansoane reparatiiobiecte sanitare, baterii sau electrice.


    your comment
  • De un lucru trebuie să fiți siguri și anume că joaca cu LEGO îi ajută deja pe micuți să se pregătească pentru un viitor strălucit în condițiile în care se pune accent pe stiințe, tehnologie, matematică și inginerie. Un interes pentru LEGO se traduce direct printr-o carieră promițătoare.

    Ghid cumpărător: Cum să alegi un set LEGO frumos pentru copilul tău

    Jocul cu piesele de construcție LEGO este un mod distractiv pentru ca cel mic să-și dezvolte abilitățile de coordonare și motrice, de a reproduce forme și ulterior, creativitatea și imaginația.

    Mai mult, copiii pot folosi aceste jocuri în scenariile lor imaginare şi există dovezi că între construcţiile complexe din copilărie şi abilităţile avansate în calcul matematic în perioada adultă există o strânsă legătură.

    Jocul de construcție LEGO este cel mai cunoscut joc din lume și cu un standard de calitate înalt.

    Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

    Aceste jocuri construibile sunt potrivite pentru o plajă mare de vârste și suntem siguri că mulți dintre adulți nu se vor abține să nu construiască și ei ceva.

    Pentru a găsi cel mai bun și distractiv, dar și unul dintre cele mai frumoase jocuri LEGO, poți lua în considerare câteva indicații generale legate de acest produs:

    Este importantă vârsta indicată pe cutie

    Pentru început alegeți un set LEGO în funcție de vârsta copilului tău pentru că acest detaliu chiar contează, deoarece firma producătoare a modificat mărimea pieselor și complexitatea structurii odată cu creșterea în vârstă.

    LEGO Duplo ocupă un loc absolut special în categoria jucăriilor inteligente pentru copii între 1.5 – 5 ani. Efectele lor pozitive asupra imaginației și dexterității celor care le folosesc sunt recunoscute înclusiv de către specialiștii în domeniu.

    Propunerea noastră este Parada de ziua lui Mickey și Minnie 10597, un set de dimensiuni medii care se bucură de dublu succes. Pentru fetițe care iubesc filmul animat vă recomandăm Elsa și Olaf la Petrecere 10920 și pentru băieți Laboratorul Super Eroilor 10921.

    Deci, un set Lego Duplo format din cărămizi mari și simple poate fi foarte plictisitor pentru un copil de 6-12 ani. Jucăriile pentru copii de acea vârstă au piese mult mai mici, puzzle-ul este mai complex și construcția necesită mai multă răbdare. Verifică etichetele de vârstă inscripționate pe fiecare cutie.

    Cafeneaua cu Brioșe a Oliviei 41366 sau Concursul de talente al Andreei 41368 este o idee excelentă pentru fete. Puteți să alegeți un LEGO Disney Princess cum ar fi Aventura pe ocean a Moanei 43170 sau Aventuri din cartea de povești cu Anna și Elsa 43175.

    De asemenea puteți alege pentru un cadou noile LEGO Dots.

    Pentru băieți puteți încerca un LEGO Star Wars Millenium Falcon sau TIE Interceptor, LEGO City Intervenție cu elicopterul de pompieri 60248 sau LEGO Ninjago Robot de aur 71702 și multe altele.

    Ce temă să alegem

    În general jocurile LEGO au o temă dintr-un film precum seria Star Wars, personaje celebre ca Spiderman, Iron Man sau Harry Potter, o structură urbană tip LEGO City, o serie de mașini, roboți sau avioane.

    Indiferent de tema achiziționată, datorită mărimilor standard de îmbinare, jucăriile construibile pot fi tot timpul unite și îmbinate în diferite feluri, lăsând astfel libertatea fiecărui copil să-și creeze propria poveste.

    De asemenea găsiți și cutii cu piese individuale fără temă precum cele din categoria LEGO Classic unde copilul nu are o temă anume și pot contrui de la zero orice dorește fără a avea catalog cu indicații de urmat.

    Diverse accesorii

    În general jucăriile LEGO conțin o serie de accesorii suplimentare precum nave, corăbii, plăci de constructie de mari dimensiuni (Placă de bază gri 10701 sau Placă de bază albastră 10714), planete, animale, vegetație, mașini sau elicoptere.

    Fiecare accesoriu în plus achiziționat va face povestea jucăriilor mult mai atractivă și interesantă, iar copilul va fi atras de jucării, fără să existe riscul ca ele să fie abandonate sau stricate. Odată ce copilul se atașează de jucării și ele sunt o sursă continuă de fascinație, le va proteja mult mai bine.

    Pentru a achiziționa jocuri LEGO poți accesa diverse magazine online de profil precum Mindtoys. Varietatea de seturi și teme, cât și prețurile adesea reduse sigur te vor ajuta să achiziționezi setul potrivit pentru copilul tău.


    your comment
  • Dacă ești persoana însărcinată cu contabilitatea primară sau ești interesat de un post în acest domeniu, trebuie să știi care sunt documentele pe care le vei întocmi. Printre acestea se numără:

    Ce documente se întocmesc în contabilitatea primară?

    Notele de intrare-recepție (NIR)

    Nota de recepție și constatare de diferențe este numele corect pentru bine cunoscutul NIR și este un document pentru recepția bunurilor aprovizionate și, în același timp, este un document justificativ pentru încărcarea în gestiune.

    Documentul cuprinde date privind actele însoțitoare, denumirea materialelor, a ambalajelor și a materialelor refolosibile din dezambalare, codul, cantitățile și valoarea mărfurilor selecționate, procentul și valoarea rabatului comercial.

    La ce servește nota de intrare recepție (NIR)?

    NIR-ul servește ca:

    • document pentru recepția bunurilor aprovizionate;

    • document justificativ pentru încărcare în gestiune;

    • act de proba în litigiile cu cărăușii și furnizorii, pentru diferențele constatate la recepție;

    • document justificativ de înregistrare în contabilitate.

    Registrele de casă

    Registrul de casă este un document de înregistrare operativă a încasărilor și plăților în numerar efectuate prin casieria unității, pe baza documentelor justificative, care ajuta la stabilirea soldului de casă de la finalul fiecărei zile.

    Registrul de casă este un formular tipizat care trebuie completat în fiecare zi de către companii. Se poate achiziționa de la papetării, dar se poate lista şi din programe de contabilitate primara sau se poate edita şi completa într-un format Word sau Excel.

    Statele de salarii

    Sunt numite și state de plată și sunt actele de bază care sunt luate în considerare când se calculează salariile angajaților, dar și în plata contribuțiilor și sumelor achitate și înregistrate în contabilitate.

    Dispozițiile de plată

    Acestea pot servi ca document justificativ de înregistrare în registrul de casă și contabilitate, atunci când au loc plăți în numerar în absența altor documente care să le dovedească, sau ca dispoziție pentru casierie.

    Pontajele

    Pontajele sunt documente care cuprind numărul de ore lucrate zilnic de fiecare angajat și sunt foarte importante deoarece angajatorul are obligația de a le prezenta inspectorilor de muncă dacă aceștia cer să le vadă.

    Deconturile de cheltuieli

    În general, acestea se întocmesc pentru cheltuielile pentru care nu se eliberează factură, ci doar bon fiscal. Deconturile de cheltuieli pot avea valoare de document justificativ în registrul de casă și în contabilitate, de act care să ajute la stabilirea diferențelor de primit sau de restituit sau de act pentru decontarea unor deplasări.

    Alte documente care intră în sfera contabilității primare sunt facturile emise către clienți, chitanțele și cecurile și dispozițiile de încasare către casierii.

    Ce cuprinde fișa postului unui contabil primar?

    Fișa postului unui contabil primar cuprinde mai multe sarcini și îndatoriri care țin de situația financiară a instituției. Dacă vei lucra pe un asemenea post, va trebui să:

    • înregistrezi la timp, corect și în mod egal informațiile financiare necesare, folosindu-te de documentele justificative;
    • organizezi documentele, să le îndosariezi și să le arhivezi;
    • ții evidența la zi a tuturor operațiunilor economice care au loc prin casieria instituției;
    • realizezi rapoarte de management și situații, luând în calcul documentele justificative;
    • menții contactul cu reprezentanții administrației publice;
    • predai și să preiei documentele contabile.

    Dacă dorești să împărtășești cu noi perspectivele tale și experiența, te așteptăm cu drag în echipa noastră!

    În cadrul echipei noastre vei avea parte de provocări noi și de dezvoltare a unei cariere.

    Firma de contabilitateContabilserv, oferă servicii de contabilitate in Bucuresti la standarde inalte de calitate, echipa noastra fiind formata din contabili si experti contabili acreditati CECCAR.

     

    Daca iti doresti sa lucrezi cu o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de contabilitateconsultanta fiscala sau servicii de salarizare de calitate, puteti apela la ContabilServ.


    your comment